August 11, 2021

Organiseer een event met een 2pk / Méhari

Ben jij bezig met het organiseren van een speciale gelegenheid? Wil je deze dag helemaal compleet maken? Dan heb je er misschien ook al wel aan gedacht om bijzonder vervoer in te zetten tijdens deze speciale gebeurtenis. Bij De2Pk’tjes kan je een charmante 2pk huren of Méhari huren die aan al jouw wensen zal voldoen.

Een 2pk huren of Méhari huren voor je event of bedrijf?

Val op met één van onze 2pk’tjes of Méhari als promowagen! Heb je een eyecatcher nodig om jullie campagne te versterken, producten te verkopen, opendeurdagen of om jullie merk te promoten?

Promogirls @KruishoutemClassicTour

Een 2Pk’tje of Méhari valt altijd op en is door iedereen herkenbaar, mensen krijgen spontaan een glimlach, dat maakt onze 2CV's / Méhari uitermate geschikt voor promoties en campagnes. Deze klassieke, maar vooral geweldige 2Pk’tjes vallen echt op.

De mogelijkheden met onze 2pk’tjes en/of Méhari zijn oneindig.

Een 2pk huren / Méhari huren kan voor:  

·       Foto opname / film of film opname

·       Bloggen / Vloggen

·       Evenementen

·       Beurzen / opendeurdagen

·       Personeelsuitjes

·       Personeelsvervoer

·       Presentaties / demonstraties

·       Opening

·       Promoties 

·       Reclamespots

·       Interviews

·       Feestdagen 

Een 2cv huren / Méhari huren, dat valt extra op!

Sinterklaas op bezoek in De Bosrank - Kruisem

Laat SINTERKLAAS aankomen in een 2pk’tje of Méhari, met het dakje open is er alvast voldoende plaats voor zijn mijter en / of de staf van Sinterklaas.

De PAASHAAS of KERSTMAN kan met het opgerolde dakje rechtstaan en ondertussen cadeautjes, chocolade of dergelijke uitdelen, al dan niet als rijdend.

Er is van alles mogelijk en we denken graag met jullie mee!

Een 2pk’tjes gebruiken voor TV opnames?

Een 2CV / Méhari gebruiken als eyecatcher voor een tv programma of reclamespot, het kan bij De2Pk’tjes! Maak gebruik van onze afhaal- en leverservice en we brengen de 2pk tot op de set. Op onze 2Pk’tjes hangt geen zichtbare en/of storende reclame, dus kunnen deze perfect dienen voor filmopnames, reclamespots of foto opnames.

Afhaal- en leverservice tot op de set

Ce n’est pas une Voiture, c’est un Art de Vivre!
Om een 2pk te huren / Méhari te huren moet je helemaal geen redenen gaan zoeken. Een 2cv en/of Méhari huren brengt altijd mensen samen, bvb. tijdens een toeristische rondrit met familie of vrienden, een weekendje weg, als bruidswagen, als cadeau voor geliefden, voor een foto reportages, uit nostalgie, een eyecatcher voor je (bedrijfs-)event of gewoon voor jezelf … maar altijd met dat gevoel van ongekend genot door de comfortabele veringen, het typische geluid van het motortje alsook het opendakje. 
Ontdek op ludieke wijze de Vlaamse Ardennen, we bieden je gratis een route erbij. Want het rijden in een Citroën 2cv / Méhari is een belevenis op zich. Instappen en wegzakken in de comfortabele bankjes. Het ronken van de motor, het overhellen in de bochten, sturend met het grote stuur. Ik weet zeker dat je een glimlach niet kunt onderdrukken.
Proef de sfeer van vervlogen tijden met deze nostalgische wagens, in één van de mooiste streken van België. Rijd eens door één van de pittoreske dorpen, het glooiende landschap van de Vlaamse ArdennenZwalmstreek of Leiestreek.
Verander voor een dag uw levensstijl en relax… Of zoals de Fransen het zelf zeggen: “Ce n’est pas une Voiture, c’est un Art de Vivre!” (het is geen een auto, het is een levensstijl). En dat is precies het gevoel dat we willen opwekken. Rijden met een 2pk is synoniem voor onthaasten. 
 
Wij bestickeren onze wagens NIET met reclame waardoor ze perfect kunnen dienen voor uw publiciteit / filmopname / fotoreportage / reclamespots / e.d.

Een rit met een 2cv cadeau doen?

Een verjaardag, jubileum, uit liefde of iets anders te vieren? Een 2pk huren en/of Méhari huren? Schenk een originele cadeaubon! U kiest het bedrag, de gelukkige ontvanger kiest wanneer hij die wilt gebruiken! De gelukkige ontvanger kan dan met ons een afspraak maken om de cadeaubon te verzilveren en te gaan genieten met onze mooie 2pk’tjes.
De geschenkbonnen zijn steeds 1 jaar geldig, opgelet: niet inwisselbaar voor cash. Wij sturen je de cadeaubon op per mail (na ontvangst betaling) zodat je die zelf direct kan uitprinten. Ideaal als je jouwgeschenk direct wil geven! De cadeaubon kan u rechtstreeks per mail verzenden naar de begunstigde of zelf afdrukken. Je kan deze 24/07 bestellen en ontvangen.
Koop hier je cadeaubon.


Bezoek onze website voor meer info. 

Volg ons op Sociale Media

o  Instagram
o  Facebook
o  Pinterest

Lees ook:

Logeren in de Vlaamse Ardennen   

De mooiste autoroutes in de Vlaamse Ardennen

- Authentieke cafés in de Vlaamse Ardennen

No items found.