November 29, 2023

Bezoek een exclusief wijnhuis met een 2pk'tje

Bezoek aan een exclusief wijnhuis in de Vlaamse Ardennen: De Perfecte Bestemming voor Teambuilding, Familiedag of een Uitje met Vrienden!

Wil je een unieke en onvergetelijke ervaring beleven in de prachtige Vlaamse Ardennen? Breng dan een bezoek aan een exclusief wijnhuis, waar je kunt genieten van heerlijke mousserende wijnen! Onze unieke combinatie van wijnproeverijen en een avontuurlijk ritje in een klassiek 2pk'tje, Méhari of Dyane maakt ons de perfecte bestemming voor een teambuilding, familiedag of een uitje met vrienden!

Teambuilding:

Ben je op zoek naar een leuke en effectieve manier om de teamgeest binnen jouw bedrijf te versterken? Onze teambuilding activiteiten bieden een perfecte mix van plezier, samenwerking en uitdaging. Stap in onze 2pk's, Méhari’s of Dyane en ga op een ontdekkingstocht door de schilderachtige Vlaamse Ardennen, terwijl je onderweg een exclusief wijnhuis bezoekt. Onder enthousiaste begeleiding, wandelt u door de wijngaard, de wijnmakerij en de kelder. U krijgt een deskundige uitleg over het volledige productieproces en als afsluiter volgt een degustatie met zicht op de wijngaard en de wijnmakerij.

Familie-uitstap:

Wil je een gezellige dag vol plezier en ontspanning met jouw familie doorbrengen? Breng dan een bezoek aan een exclusief wijnhuis. Onze 2pk-ritten zijn geschikt voor alle leeftijden en bieden een unieke manier om de prachtige omgeving te verkennen. Maak een pitstop bij een wijngaard, waar je kunt genieten van een ontspannende rondleiding en degustatie. Creëer mooie herinneringen met jouw dierbaren terwijl je samen geniet van heerlijke wijnen en de charme van de Vlaamse Ardennen.

Uitje met vrienden:

Ben je op zoek naar een avontuurlijke en gezellige dag met vrienden? Bezoek dan een exclusief wijnhuis in de Vlaamse Ardennen en ontdek de perfecte combinatie van opwinding en ontspanning. Stap in onze 2pk's, Méhari’s of Dyane en verken samen de prachtige landschappen van de Vlaamse Ardennen. Onderweg bezoekje een 10ha groot wijnhuis, waar je kunt genieten van professionele rondleiding met degustatie. Of je nu een wijnliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuke dag uit, onze 2pk-ritten zorgen voor een onvergetelijke ervaring vol plezier en genot.

Contacteer ons vandaag nog en ontdek de perfecte mix van avontuur, wijn en gezelligheid. Of je nu op zoek bent naar een teambuildingactiviteit, een familie-uitstap of een dagje uit met vrienden, wij hebben alles in huis om jouw dag speciaal te maken. Boek nu en geniet van een onvergetelijke ervaring in de betoverende Vlaamse Ardennen!

Roadbook

Bij vertrek krijgen jullie een roadbook mee. Het roadbook is opgemaakt volgens het BOLLETJE–PIJLTJE principe, the old fahion way dus. Alle tekeningen zijn op basis van rechte lijn structuren (zie hieronder) en zijn dus geen exacte weergave van de werkelijke situatie. Gelieve respect te tonen voor alle weggebruikers & de wegcode, het uitgestippelde parcours is hoofdzakelijk op kleine landwegen, waar ook veel voetgangers, fietsers, kinderen, etc … op circuleren. Voorzichtig rijden is de boodschap en vooral genieten.

Voorbeeld van de gebruikte symbolen

Het wijnhuis

Uit een diepgewortelde passie voor wijn, werd in2017 wijndomein Cruysem opgericht. Het wijndomein is intussen 10 ha groot, gelegen in de Vlaamse Ardennen, bestaat uit een aanplant van Chardonnay, Pinot noir, pinot Meunier en Pinot blanc.

Er worden enkel mousserende wijnen gemaakt, volgens de traditionele methode. De bodem bestaat uit zandleem, met in de onderlagen ijzerzandsteen, die zorgt voor mineraliteit in de wijnen.

Onder enthousiaste begeleiding, wandelt u door de wijngaard, de wijnmakerij en de kelder. U krijgt een deskundige uitleg over het volledige productieproces en als afsluiter volgt een degustatie met zicht op de wijngaard en de wijnmakerij. Met vrienden, collega’s (teambuilding) of familie, maar ook geheel individueel kan u bij ons terecht.

Je kan ook gaan voor een totaalbeleving en combineer een rondleiding met degustatie met een lunch / diner. Gelieve ons hiervoor te contacteren

Inbegrepen in de prijs

•      Eén bundel per wagen met de afgedrukte route

•      De huur van wagens (max. 4 pers. / auto)

•      Privérondleiding op het wijndomein + degustatie (+/- 1u45)

•      Volle benzine tank bij vertrek & vol terug (enkel E5 + bewijs mee brengen).

•     Indien niet getankt is er een mogelijkheid tot aankoopbenzineforfait.

•      Verzekering, etc ... lees onze algemene voorwoorden hier.

Wanneer?

Voormiddag:

·      09u00: afspraak bij De2Pk’tjes

·      11u00: bezoek aan het wijnhuis + degustatie met zicht op de wijngaard

·      13u00: aankomst bij De2Pk’tjes

Namiddag:

·      14u00: afspraak bij De2Pk’tjes

·      16u00: bezoek aan het wijnhuis + degustatie met zicht op de wijngaard

·      18u00: aankomst bij De2Pk’tjes

Indien je een volledige dag wenst kunnen we dit samen uitwerken (minimaal 15 pers.).

Opgelet: rijden en drinken gaat niet samen, we rekenen erop dat de chauffeurs zich aan deze regel houden.

Minimum aantal personen?

Vanaf 15 pers tot 36 pers hanteren wij een prijs per persoon op basis van 4 pers. / wagen.

Indien minder dan 15 pers. kan er ook een bezoek & degustatie plaatsvinden maar dan werken we met een forfait. Zie onze formules voor de prijzen.

Een rit met een 2cv, Dyane of Méhari cadeau doen?

Een verjaardag, jubileum, uit liefde of iets anders te vieren? Een 2pk huren, Dyane huren en/of Méhari huren? Schenk een originele cadeaubon! U kiest het bedrag, de begunstigde kiest wanneer hij die wilt gebruiken! De ontvanger kan dan met ons een afspraak maken om de cadeaubon te verzilveren en te gaan genieten met onze mooie 2pk’tjes.

De geschenkbonnen zijn steeds 1 jaar geldig, opgelet: niet inwisselbaar voor cash. Wij sturen je de cadeaubon op per mail (na ontvangst betaling) zodat je die zelf direct kan uitprinten. Ideaal als je jouw geschenk direct wil geven! De cadeaubon kan je rechtstreeks per mail verzenden naar de begunstigde of zelf afdrukken. Je kan deze 24/07 bestellen en ontvangen.

Koop hier je cadeaubon.

Volg ons op Sociale Media

o Instagram
o Facebook
o Pinterest  
o YouTube  

Lees ook:

- Organiseer een event met een 2pk

- Autozoektocht in de Vlaamse Ardennen

- Time for coffee

Op zoek naar inspirerende teambuilding tips? Heeft u behoefte om even afstand te nemen van de dagelijkse werkzaamheden en samen met uw collega's of vrienden te werken aan het functioneren van het team? Een mooie manier om de kracht van het teamwork verder te vergoten, is natuurlijk een inspirerende teambuilding activiteit. Maar wilt u dit wel combineren met de nodige ontspanning? Dan hebben we een aantal leuke teambuilding tips voor u in de Vlaamse Ardennen. Laat u daarom inspireren door bovenstaand aanbod. We wensen je bij voorbaat een geslaagde activiteit toe.
U kunt bovendien aansluitend genieten van een heerlijk diner in één van de talrijke restaurants in de Vlaamse Ardennen. Genoeg ingrediënten voor een geslaagde teambuilding!
Uw team in de watten leggen? Een toffe teambuilding waaraan iedereen plezier beleeft, verhoogt de motivatie en de sfeer op de werkvloer. Een rondrit met een nostalgisch 2pk’tje, Méhari of Dyane, al dan niet in combinatie met een activiteit, apéro box en/of picknick, zal zeker door iedereen geapprecieerd worden.
No items found.