Onze formules

Organiseer je een groepsactiviteit voor je familie, collega's of vrienden? Dankzij De2Pk’tjes beleven jullie een geslaagde dag. Huur een 2cv en combineer dit met één van onze leuke activiteiten. Onze prachtige routes doorheen de Vlaamse Ardennen worden zo een nooit te vergeten belevenis, zo kan je uw partner verrassen met een romantisch uitstapje, genieten van een moeder/dochter momentje of een uitstapje met je vrienden of collega’s maken. Je kunt bij De2Pk’tjes in de Vlaamse Ardennen voor een aantrekkelijk prijs een 2pk huren (of meerdere) alsook een Méhari huren of een Dyane huren voor een spectaculaire beleving.

Escape

Een combinatie van een nostalgisch ritje met een 2cv of Méhari en een Escape game (room). De route leggen jullie af via kaart en deel 2 via een routebeschrijving waar er toevallig een paar straatnamen gewist zijn … de zoektocht begint reeds bij vertrek aan de2Pk’tjes. Er is keuze uit 3 verschillende formules, nl. de klassieke Escape room en 2 spannende virtual Reality games. Deze formule is perfect als teambuilding of afterwork activiteit, met enkele vrienden of gewoon met 2. (1/2 dag - vanaf 2-8 pers.)

Download formule

Auto Zoektocht

Vandaag rijden we de route op kaart, the old fashion way, door de Vlaamse Ardennen. Bij de route krijg je een aantal foto’s mee van plaatsen die je onderweg zal tegenkomen, opgelet: deze staan in willekeurige volgorde! Plaats deze foto’s in de juiste volgorde en zoek de antwoorden bij de vragen die bij de foto horen. De foto’s en vragen maken het leuk om De2Pk’tjes zoektocht met meerdere teams tegen elkaar te spelen. (1 dag - vanaf 2 pers.)

Download formule

High Tea

Met nostalgische 2pk’tjes verkennen we de kleine wegen in de Vlaamse Ardennen, dit gecombineerd met een demoworkshop ‘High Tea’. Tijdens de demoworkshop nemen we je mee op sleeptouw richting Engeland voor een gevarieerd, lekker en vooral kruidig theekransje. Alle klassiekers komen aan bod: scones, sandwiches, fijn gebak… ook bijpassende kruidenwaters en –infusies worden aangeboden, alsook koffie. (vanaf 16 pers.)

Download formule

Apéro

Verras je partner met een romantische uitstapje. Huur een 2pk’tje of huur een Méhari voor ½ dag in combinatie met een aperobox . De Aperobox is verkrijgbaar met Lokales / wijn (wit, rood of rosé) / Mocktail of met cava. De uitgestippelde routes kan je digitaal volgen of ‘old school’ met een kaart en beschrijving. Onderweg zal je leuke stopplaatsen tegenkomen waar je van uw apero box kunt genieten. (vanaf 2 pers.)

Download formule

Picknick

Samen met je gezin, familie, vrienden of partner een dagje toeren met een 2Pk’tje of Méhari. Maak er een leuke dag van met een goed gevulde picknickmand. Op onze gratis routes zijn verschillende mooie locaties die zeer geschikt zijn voor een gezellig picknick. Je krijgt ook een picknickdeken, borden, bestek en vuilzakje mee, zodat je zelf kan bepalen waar je wilt genieten van de rijk gevulde picknickmand. (1 dag - vanaf 2 pers.)

Download formule