Onze formules

Organiseer je een groepsactiviteit voor je familie, collega's of vrienden? Dankzij De2Pk’tjes beleven jullie een geslaagde dag. Huur een 2cv en combineer dit met één van onze leuke activiteiten. Onze prachtige routes doorheen de Vlaamse Ardennen worden zo een nooit te vergeten belevenis, zo kan je uw partner verrassen met een romantisch uitstapje, genieten van een moeder/dochter momentje of een uitstapje met je vrienden of collega’s maken. Je kunt bij De2Pk’tjes in de Vlaamse Ardennen voor een aantrekkelijk prijs een 2pk huren (of meerdere) alsook een Méhari huren of een Dyane huren voor een spectaculaire beleving.

Time for coffee

We starten bij De2Pk’tjes voor een uitgestippelde route (bolletje – pijltje), na een kleine 2u rijden komen we aan in de ambachtelijke koffiebranderij. Je kan er genieten van een leerrijke rondleiding met aansluitend een degustatie. Het is een kleine ambachtelijke koffiebranderij waar verse koffie centraal staat. Het afwegen, branden, verpakken, … alles gebeurt volledig manueel. (1/2 dag activiteit, max. 8 personen)

Download formule

Vignoble

We starten bij De2Pk’tjes voor een uitgestippelde route (bolletje – pijltje), na een kleine 2u rijden komen we aan in het wijndomein. Daar kan je genieten van een privé rondleiding met aansluitend een degustatie. Opgelet: rijden en drinken gaat niet samen, we rekenen erop dat de chauffeurs zich aan deze regel houden. (1/2 dag activiteit)

Download formule

Auto Zoektocht

Vandaag rijden we de route op kaart, the old fashion way, door de Vlaamse Ardennen. Bij de route krijg je een aantal foto’s mee van plaatsen die je onderweg zal tegenkomen, opgelet: deze staan in willekeurige volgorde! Plaats deze foto’s in de juiste volgorde en zoek de antwoorden bij de vragen die bij de foto horen. De foto’s en vragen maken het leuk om De2Pk’tjes zoektocht met meerdere teams tegen elkaar te spelen. (1/2 dag of 1 dag - vanaf 2 pers.)

Download formule

Apéro

Verras je partner met een romantische uitstapje. Huur een 2pk’tje of huur een Méhari voor ½ dag in combinatie met een aperobox . De Aperobox is verkrijgbaar met WIJN (wit, rood of rosé), CAVA of MOCKTAIL. De uitgestippelde routes kan je digitaal volgen of ‘old school’ met een kaart en beschrijving. Onderweg zal je leuke stopplaatsen tegenkomen waar je van uw apero box kunt genieten. (vanaf 2 pers.)

Download formule

Picknick

Samen met je gezin, familie, vrienden of partner een dagje toeren met een 2Pk’tje of Méhari. Maak er een leuke dag van met een goed gevulde picknickmand of broodjeslunch. Op onze gratis routes zijn verschillende mooie locaties die zeer geschikt zijn voor een gezellig picknick. Bij de luxe picknick krijgt je een picknickdeken, borden, bestek en vuilzakje mee, zodat je zelf kan bepalen waar je wilt genieten van de rijk gevulde picknickmand,  broodjeslunch of wrapbuffet. (1 dag - vanaf 2 pers.)

Download formule