July 21, 2023

Autozoektocht in de Vlaamse Ardennen

Plan je een uitdagende daguitstap met je gezin, vrienden of collega’s? Een uitje met je ouders en/of grootouders? Boek een AUTOZOEKTOCHT en ontdek de Vlaamse Ardennen op een originele manier. Je kan de AUTOZOEKTOCHT combineren met een lekkere picknick of aperitief box. Huur een 2cv, huur een Dyane of huur een Méhari met AUTOZOEKTOCHT bij De2Pk'tjes.

 

De Vlaamse Ardennen is een uitgestrekte, vooral, groene regio in Oost-Vlaanderen. Krijg je tijdens een daguitstap of een meerdaags bezoek onverhoopt toch af te rekenen met minder goed weer, dan niet getreurd…met deze autozoektocht maak je er toch een aangename dag van.

 

Wanneer?

De autozoektocht kan zowel als halve dag activiteit, afterwork of volledige dag geboekt worden. De autozoektochten van een halve dag en afterwork zijn ongeveer 50 km lang. De autozoektocht op basis van 1 dag is ongeveer 100 km lang. Het vertrek en aankomst is steeds bij De2Pk’tjes.

·       Autozoektocht op basis van een volledige dag: 09u30 – 17u30

·       Autozoektocht op basis van een halve dag: 09u-13u of 14u-18u

·       Autozoektocht op basis van Afterwork (Ma-Vrij): 17u - 21u

 

Roadbook

Bij vertrek krijgen jullie een roadbook mee. Het roadbook is opgemaakt volgens het BOLLETJE–PIJLTJE principe, the old fahion way dus. Alle tekeningen zijn op basis van rechte lijn structuren (zie hieronder) en zijn dus geen exacte weergave van de werkelijke situatie. Gelieve respect te tonen voor alle weggebruikers & de wegcode, het uitgestippelde parcours is hoofdzakelijk op kleine landwegen, waar ook veel voetgangers, fietsers, kinderen, etc … op circuleren. Voorzichtig rijden is de boodschap en vooral genieten.

Voorbeeld van de gebruikte symbolen

 

Zoektocht met foto’s

In het roadbook zal je verschillende foto’s terugvinden die je onderweg zal tegenkomen. Deze staan (uiteraard) in willekeurige volgorde, plaats deze in de juiste volgorde en zoek de antwoorden bij de vragen. De foto’s en vragen maken het leuk om De2Pk’tjes autozoektocht met meerdere teams tegen elkaar te spelen, bvb als teambuilding of met vrienden of familie.

De antwoorden op de vragen zijn eenvoudig ter plaatse te vinden. Hier en daar hebben we er misschien wel een strikvraag ingestoken … Voor de rallyfreaks: de meeste vragen kunnen gemakkelijk worden opgelost. Ga dus niet in elke vraag een ‘strik’ zoeken. Wij hopen dat deze autozoektocht je een aangename dag bezorgt. Op het einde van de autozoektocht krijgen jullie de antwoorden op de vragen mee.

Groepen en/of teambuilding

De foto’s en vragen maken het leuk om De2Pk’tjes autozoektocht met meerdere teams tegen elkaar te spelen. Indien jullie met verschillende teams rijden kunnen we de teams laten vertrekken met enkele minuten verschil om de competitiviteit te verhogen.

Inbegrepen in de prijs

•      Eén bundel per wagen met de afgedrukte route + vragen

•      De huur van wagens (max. 4 pers. / auto)

•      1 WalkieTalkie per wagen

•      Een uitstap vol plezier!

•      Volle benzine tank bij vertrek & vol terug (enkel E5 + bewijs mee brengen).

•      Indien niet getankt is er een mogelijkheid tot aankoop benzineforfait.

•      Verzekering, etc ... lees onze algemene voorwoorden hier.

Extra’s

Combineer deze formule autozoektocht met een broodjeslunch, picknick of apéro box. Vraag hierover meer informatie aan via mail via de2pktjes@gmail.com of kijk naar onze formule’s.

Luxe picknick
Apéro box
Broodjeslunch

Een rit met een 2cv, Dyane of Méhari cadeau doen?

Een verjaardag, jubileum, uit liefde of iets anders te vieren? Een 2pk huren, Dyane huren en/of Méhari huren? Schenk een originele cadeaubon! U kiest het bedrag, de begunstigde kiest wanneer hij die wilt gebruiken! De ontvanger kan dan met ons een afspraak maken om de cadeaubon te verzilveren en te gaan genieten met onze mooie 2pk’tjes.

De geschenkbonnen zijn steeds 1 jaar geldig, opgelet: niet inwisselbaar voor cash. Wij sturen je de cadeaubon op per mail (na ontvangst betaling) zodat je die zelf direct kan uitprinten. Ideaal als je jouw geschenk direct wil geven! De cadeaubon kan je rechtstreeks per mail verzenden naar de begunstigde of zelf afdrukken. Je kan deze 24/07 bestellen en ontvangen.

Koop hier je cadeaubon.

Volg ons op Sociale Media

o Instagram
o Facebook
o Pinterest  

Lees ook:

- Organiseer een event met een 2pk

- Logeren in de Vlaamse Ardennen

- Bezoek een wijngaard  

- Time for coffee    

Op zoek naar inspirerende teambuilding tips? Heeft u behoefte om even afstand te nemen van de dagelijkse werkzaamheden en samen met uw collega's of vrienden te werken aan het functioneren van het team? Een mooie manier om de kracht van het teamwork verder te vergoten, is natuurlijk een inspirerende teambuilding activiteit. Maar wilt u dit wel combineren met de nodige ontspanning? Dan hebben we een aantal leuke teambuilding tips voor u in de Vlaamse Ardennen. Laat u daarom inspireren door bovenstaand aanbod. We wensen je bij voorbaat een geslaagde activiteit toe.
U kunt bovendien aansluitend genieten van een heerlijk diner in één van de talrijke restaurants in de Vlaamse Ardennen. Genoeg ingrediënten voor een geslaagde teambuilding!
Uw team in de watten leggen? Een toffe teambuilding waaraan iedereen plezier beleeft, verhoogt de motivatie en de sfeer op de werkvloer. Een rondrit met een nostalgisch 2pk’tje, al dan niet in combinatie met een activiteit, apéro box en/of picknick, zal zeker door iedereen geapprecieerd worden.
No items found.