July 21, 2023

Genieten met vrienden, familie of uw team

Origineel genieten met vrienden, familie of uw team

Hieronder geven we enkele voorbeelden van teambuildings, groepsuitstappen of familiedagen die reeds gedaan zijn in combinatie met onze 2pk’tjes, Dyane of Méhari. Wij verhuren enkel de wagens en kunnen helpen met organiseren maar wij zijn geen evenementen bureau en maken geen reservaties bij derden.

 

Fam. R heeft voor een 60ste verjaardag met 6 2pk’tjes een familie uitstap een rondrit gedaan in combinatie met valleigolf. Valleigolf is een ontspannende en uitdagende buitensport. Het kan als variant van het klassieke golfspel worden beschouwd, al ligt de nadruk vooral op teamspirit, amusement en heerlijk genieten van de prachtige natuur van de Rooigemse Vallei. Het spel wordt gespeeld in verschillende teams die hun bal in zo weinig mogelijk slagen over het hele parcours moeten afleggen. Het unieke van het spel is dat het gespeeld wordt op actieve landbouwbedrijven, zodat het grote publiek op een ontspannende wijze kan kennismaken met de landbouw. Duur van de valleigolf: +/- 1,5 uur. Duur van de totale activiteit min. ½ dag.


Lichtpunt Gistel organiseerde een teambuilding in combinatie met onze 2pk’tjes. We hebben voor hen een route op maat samen gesteld naar Geraardsbergen waar ze een workshop gedaan hebben rond de Geraardsbergse mattentaart. Om 12u30 zijn ze verder gehuppeld met de 2pk’tjes richting Oudenaarde, meer bepaald naar Brouwerij Roman voor een 2workshop. Tegen 17u30 waren ze terug bij De2Pk’tjes.

10u30 tot 11u30: In cultuurcafé the Preacher kunnen jullie genieten van een workshop rond de Geraardsbergse mattentaart. Naast een beetje geschiedkundige uitleg rond deze goudgele lekkernij en specialiteit van Geraardsbergen, laat de gids jullie zelf jullie eigen mattentaart maken. Deze wordt daarna afgebakken door de eigenares van The Preacher en jullie mogen deze meenemen naar huis. Smakelijk en veel plezier!

11u30 tot 12u30: De gids verwelkomt de groep met een korte introductie van Geraardsbergen in het toeristisch infokantoor. U krijgt een woordje uitleg over de 3 M’s van Geraardsbergen: de Mattentaart, de Muur en het Manneken-Pis, wiens collectie kostuumpjes er staat uitgestald. Daarna volgt een bondige verkenning van de bezienswaardigheden op het marktplein: het Stadhuis, het Manneken-Pis, de Marbolfontein en de St-Bartholomeuskerk.

13u30 tot 15u30:  is de tweede workshop bij brouwerij Roman.

 

Teambuilding ABI TAPE met een 6 tal 2pk’tjes,vertrokken van bij De2Pktjes om 09u30. We hebben een route op maat gemaakt naar de Golf in Zwijnaarde, daar hebben ze een golfinitiatie genoten in combinatie met een lunch. Nadien hebben ze de route verder aangevat via Sint-Martens-Latem met een tussenstop bij de jeneverstokerij Filliers voor een korte workshop. Na de workshop gaat de route verder richting Deinze om nadien terug de Vlaamse Ardennen in te duiken.

Golf als “initiatie of als teambuilding”: bent u op zoek naar een aangename, sportieve activiteit voor uw bedrijf, uw team, uw familie of uw vrienden? Ideaal relatiegeschenk voor uw medewerkers, klanten… Standaardinitiatiepakket: sessie van 2 uren - het aanleren en oefenen van lange slagen op de driving range, de korte slagen op de practice én het uitholen ttz het putten op de putting green en dit onder leiding van onze pro’s en/of initiators. Andere, individuele aanvragen kunnen eveneens uitgewerkt worden. Een initiatie kan doorgaan op elke dag (weekdagen en/of weekend) dit volgens de beschikbaarheid van de lesgevers en de eigen clubactiviteiten. Nà de initiatie kan, desgevallend, genoten worden van een “initiatiemenu” in ons restaurant “Table 10”. Chef Héléna, werkt enkel met dagverse producten én alles is “homemade”.

Duurtijd 1 dag

ArgenX heeft met hun internationale collega’s een afterwork rondrit in de Vlaamse Ardennen gedaan in combinatie met een apéro box. Ze zijn vertrokken rond 17u en zijn tegen 20u terug aangekomen. Na een productieve dag even alles vergeten en genieten van een nostalgische rondrit en nadien nog iets gaan eten. Een leuke en ontspannen methode om de internationale collega’s een stukje van onze mooie streek te laten zien en de contacten te versterken.

 

Teambuilding voor BDO Belgium: autozoektocht in de Vlaamse Ardennen in combinatie met een luxe picknick voor het ganse team. De route rijden op kaart, the old fashion way, door de Vlaamse Ardennen stimuleert de competitie onderling. Bij de route krijg je een aantal foto’s mee van plaatsen die je onderweg zal tegenkomen, opgelet: deze staan in willekeurige volgorde! Plaats deze foto’s in de juiste volgorde en zoek de antwoorden bij de vragen die bij de foto horen. De foto’s en vragen maken het leuk om De2Pk’tjes zoektocht met meerdere teams tegen elkaar te spelen. Voormeer informatie over deze formule, klik hier.

 

Teambuilding voor Saxo Bank, ze deden een rondrit door de Vlaamse Ardennen in combinatie met een zoektocht van ½ dag. Om de uitdaging en onderlinge competitie te vergroten wordt de route gereden via bolletje pijltjes. We hebben een 6 tal vragen uitgewerkt, de antwoorden kunnen ze terugvinden langsheen de route. Behalve de vragen zijn er ook foto’s in willekeurige volgorde die ze in de juiste volgorde moeten plaatsen. Voor meer informatie over deze formule, klik hier.

 

Voor een bachelorette organiseerde enkele vriendinnen een verassingsuitje. De bruid 2be kwam geblinddoekt aan en moest op ‘den tast’ proberen raden waarmee ze gingen rijden. Uiteindelijk zijn ze hier vertrokken rond 10u00 en huppelden ze via landelijke wegen richting het natuurgebied Burreken. Daar aangekomen zijn ze verwelkomt door de charmante gastvrouw Katrien die hen een uitgebreid Italiaans anti pesto buffet voorschotelde op het terras die doorgespoeld werd met een lekker fris glaasje Italiaanse witte wijn. Om het Italiaans anti pesto buffet te laten zakken kregen ze een wandelroute mee van een 5 tal km om daarna verder te huppelen naar De2Pk’tjes.

 

Een groep van 10 vrienden uit het Kortrijkse hebben gekozen om samen te gaan picknicken, ze kozen voor een luxe picknick in de Vlaamse Ardennen, hun voorkeur ging uit naar een kortere route, nl. de Latem route. Wegens het zonnige weer zijn ze regelmatig moeten stoppen om de dorst te lessen 😉.

 

Fam. M huurde voor de 50st huwelijksverjaardag 5 auto’s. Ze zijn hier vertrokken rond 09u30 en huppelde via landelijke baantjes richting Donk. De grootouders hebben hun geïnstalleerd op overgoten terras met zicht op het meer en de activiteiten van dekinderen en kleinkinderen. Sommige deden een kayaktocht, anderen een waterski initiatie om de activiteiten af te ronden deden ze allen samen een outdoor escape walk. Op de terugweg hebben ze nog een terrasje meegepikt om moe maar voldaan terug aan te komen bij De2Pk’tjes. Zowel de grootouders, ouders en(klein)kinderen hadden en leuke dag!

 

Volg ons op Sociale Media

o Instagram

o Facebook

o Pinterest  

Lees ook:

- Logeren in de Vlaamse Ardennen

- De mooiste routes in de Vlaamse Ardennen

- Authentieke cafés in de Vlaamse Ardennen

- Autozoektocht in de Vlaamse Ardennen

Bezoek een wijngaard  

- Time for coffee

Op zoek naar inspirerende teambuilding tips? Heeft u behoefte om even afstand te nemen van de dagelijkse werkzaamheden en samen met uw collega's of vrienden te werken aan het functioneren van het team? Een mooie manier om de kracht van het teamwork verder te vergoten, is natuurlijk een inspirerende teambuilding activiteit. Maar wilt u dit wel combineren met de nodige ontspanning? Dan hebben we een aantal leuke teambuilding tips voor u in de Vlaamse Ardennen. Laat u daar om inspireren door bovenstaand aanbod. We wensen je bij voorbaat een geslaagde activiteit toe.
U kunt bovendien aansluitend genieten van een heerlijk diner in één van de talrijke restaurants aan in de Vlaamse Ardennen. Genoeg ingrediënten voor een geslaagde teambuilding!
Uw team in de watten leggen? Een toffe teambuilding waaraan iedereen plezier beleeft, verhoogt de motivatie en de sfeer op de werkvloer. Een rondrit met een nostalgisch 2pk’tje, al dan niet in combinatie met een activiteit, apréro box en/of picknick, zal zeker door iedereen geapprecieerd worden!

 

 

 

 

No items found.