April 8, 2022

Escape Formule

Een combinatie van een nostalgisch ritje met een 2cv of Méhari en een Escape game (room). De route leggen jullie af via kaartjes en deel 2 via een routebeschrijving waar er toevallig een paar straatnamen gewist zijn … de zoektocht begint reeds bij vertrek aan de2Pk’tjes. Er is keuze uit 3 verschillende formules, nl. de klassieke Escape room en 2 spannende virtual Reality games. Deze formule is perfect als teambuilding of afterwork activiteit maar ook met enkele vrienden of gewoon met 2. Dit is een activiteit van 1/2 dag vanaf 2 tot 8 personen. Klik HIER voor de prijzen & voorwaarden.

Laat je opsluiten in hartje Waregem, werk samen, kraak codes, los raadsels op en ontsnap uit een van onze kamers.
Vindt de fraudeurs in onze Grote Steeple Chase of laat je onderdompelen in een Virtual Reality Game en maak ongelooflijke ervaring.
Win jij de race tegen onze klok?

Grote Steeplechase (klassieke escape game)

Het is weer zover, de eerste dinsdag na de laatste zondag van augustus. Waan jezelf op en rond de terreinen van Vlaanderens bekendste paardenkoers.

Eén uur voor aanvang van de grote steeplechase blijkt dat er een paard gedopeerd werd. De koers dreigt geannuleerd te worden. Kunnen jullie de koersdirectie tijdig inlichten over welk paard er uit de race gezet moet worden en zo de race toch nog laten doorgaan of eindigt de 172ste editie in mineur?

·    Minimum leeftijd: 15 jaar

·    Escaping rate: 45% escaped

·    Tijd: 60 minuten

Huxley- The spirit of science (Virtual Reality escape games)

Jaar 3007: De wereld zoals je ze kent, is weg. De mensheid werd vervangen door machines. Wat ooit groen was, is nu vernietigd. Toen de mensheid Huxley ontdekte als een nieuwe superieure energiebron, zag de toekomst er goed uit. Maar in plaats van de machine te gebruiken voor het algemeen welzijn, leed de meerderheid van de mensen aan honger en ellende..

Jij bent de laatste overlevende, met één missie: help Huxley. Je hebt 44 minuten om de Apocalyps ongedaan te maken. Alles wat je nodig hebt om te slagen, is te vinden in je team: adrenaline, een teamgeest en een verlangen om te winnen.

Iedereen uit je team kiest een virtueel personage (avatar)voordat de missie "HUXLEY" wordt gestart. Daarna is het aan jullie om alle raadsels op te lossen binnen de tijd!

 • Je kan het spel in Engels en Duits spelen.
 • Dit is voor jong en oud, door de moeilijkheidsgraad is het spel minder geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Het spel is niet griezelig, er zijn geen scènes met bloed, geweld of geweerschoten.
 • Niet geschikt voor hoogzwangere vrouwen.
 • Escaping rate: 62%

Escape The Lost Pyramid (Virtual Reality escape games)

Een expeditie onder leiding van Sir Beldon Frye loopt op het Sinaï-schiereiland verkeerd af. Een team van 4 startte hun zoektocht naar de verloren Pyramide van Nebka. Ze werden nooit meer terug gezien…

Met behulp van de Animus simulatie gereconstrueerd uit hun DNA-geheugen, plaatst uw team zich zelf n de schoenen van de ontdekkingsreizigers.

Ontdek wat er met de expeditie is gebeurd. En nog belangrijker: vind waar ze naar op zoek waren.

 • Je kan het spel in Engels spelen.
 • Minder geschikt voor mensen die kleurenblind zijn.
 • Dit is voor jong en oud, door de moeilijkheidsgraad is het spel minder geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Het spel is niet griezelig, er zijn geen scènes met     bloed of geweld.
 • Niet geschikt voor hoogzwangere vrouwen.
 • Tijd: 1h

 

FAQ Virtual Reality

 • Wat is Virtual Reality?

Bij virtual reality games krijg je een VR bril, hoofdtelefoon en rugzak pc aangeboden. Eenmaal je alles aan hebt kom je terecht in een virtuele wereld. Daarin kan er vrij bewogen worden, waardoor alle hoeken van de virtuele wereld kunnen onderzocht worden.

 • Waar moet ik aan denken als ik een bril draag?

De meeste monturen (zonder druppelvormige glazen) passen onder de VR-bril. Contactlenzen worden aanbevolen.

 • Wat als ik hoogtevrees heb?

Je blijft altijd met beide voeten op de grond, dus je bent 100% veilig, maar uw hersenen denken daar waarschijnlijk anders over :-).
Dit spel kan uitdagend zijn voor mensen met sterke hoogtevrees.

 • Kan ik duizelig worden?

In computerspellen kan verwarring optreden. Sommige spelers hebben last van duizeligheid of misselijkheid, de zogenaamde "bewegingsziekte (motionsickness)". We hebben alle bekende bronnen van verwarring weggenomen, op die manier is de kans dat bewegingsziekte optreedt laag.

 • Hoeveel weegt de rugzak?

Het gewicht van de rugzak bedraagt 3,8kg. Door de zachte riemen is de rugzak comfortabel te dragen.

De route

De route is een 50 km lang en leggen jullie af via detailkaartjes en deel 2 via een routebeschrijving waar er toevallig een paar straatnamen gewist zijn … … de zoektocht begint dus reeds bij vertrek aande2Pk’tjes.

Een rit met een 2cv cadeau doen?

Een verjaardag, jubileum, uit liefde of iets anders te vieren? Een 2pk huren en/of Méhari huren? Schenk een originele cadeaubon! U kiest het bedrag, de gelukkige ontvanger kiest wanneer hij die wilt gebruiken! De gelukkige ontvanger kan dan met ons een afspraak maken om de cadeaubon te verzilveren en te gaan genieten met onze mooie 2pk’tjes.
De geschenkbonnen zijn steeds 1 jaar geldig, opgelet: niet inwisselbaar voor cash. Wij sturen je de cadeaubon op per mail (na ontvangst betaling) zodat je die zelf direct kan uitprinten. Ideaal als je jouwgeschenk direct wil geven! De cadeaubon kan u rechtstreeks per mail verzenden naar de begunstigde of zelf afdrukken. Je kan deze 24/07 bestellen en ontvangen.
Koop hier je cadeaubon.


Bezoek onze website voor meer info. 

Volg ons op Sociale Media

o  Instagram
o  Facebook
o  Pinterest

Lees ook:

Organiseer een event met een 2pk / Méhari 

- High Teaworkshop

 

No items found.