August 25, 2022

High Tea workshop

High Tea

Met nostalgische 2pk’tjes verkennen we de kleine wegen in de Vlaamse Ardennen, dit gecombineerd met een demoworkshop ‘High Tea’. Tijdens de demoworkshop nemen we je mee op sleeptouw richting Engeland voor een gevarieerd, lekker en vooral kruidig theekransje. Alle klassiekers komen aan bod: scones, sandwiches, fijn gebak… ook bijpassende kruidenwaters en –infusies worden aangeboden, alsook koffie. Deze formule is mogelijk vanaf 16 pers., een uitstekende groepsuitstap, vriendenuitje, familiedag of uitstap met je vereniging.

Programma:

We starten bij De2Pk’tjes-verhuringen en verkennen de Vlaamse Ardennen op een retro wijze met een 2pk’tje. Via landelijke wegen huppelen we naar een kruidenkwekerij waar we zullen genieten van een High Tea.

- Ontvangst met kruidig welkomstdrankje

- Tijdens een wandelvoordracht in en rondde kwekerij maak je kennis met de echte smaakmakers van de keuken: kruiden, vergeten groenten en eetbare bloemen.

Christian of Lode Claus laten je meegenieten van meer dan 100 jaar kruidige familiegeschiedenis en passie voor de eetbare tuin. Leuke weetjes en volkswijsheden over courante en minder courante eetbare planten en praktische Tips & Tricks om thuis zelf aan de slag te gaan.

- Demoworkshop* ‘High Tea’:

Tijdens de demoworkshop ‘High Tea’ nemen we je mee op sleeptouw richting Engeland voor een gevarieerd, lekker en vooral kruidig theekransje. Alle klassiekers komen aanbod: scones, sandwiches, fijn gebak…  ook bijpassende kruidenwaters en –infusies worden aangeboden, alsook koffie. Een aantal bereidingen worden gedemonstreerd zoals in een ‘live kooksessie’, je hoeft niet zelf aan de slag.

·       Afsluiter met kruidige attentie voor elke deelnemer

Nadien huppelen we verder in de Vlaamse Ardennen om na een ontspannen dagje terug te keren naar De2Pk’tjes-verhuringen

Start en aankomst:

·       Bij De2Pk’tjes, Beertegemstraat 73, 9750 Kruisem (Ouwegem)

·       Uur van afspraak: 13u00 (weekdagen) & 09u00 (zaterdag)

·       Verwacht eind uur: 17u00 (weekdagen) & 13u00 (zaterdag)

Langs de route:

·       Kasteel van Lozer: een kasteel meteen neoklassiek uitzicht.

·       Schietsjampettermolen: een standerd molen in de Belgische plaats Wannegem.

·       Huisepontweg: historische kasseistrook van ongeveer anderhalve kilometer lang.

·       Nokereberg  

·       Kasteel van Nokere: één van de meest gefotografeerde kastelen van België.

·       Doorn: een gekende kasseistrook waarop men in de Ronde van Vlaanderen fietst.

·       Mullem: een pittoresk kasteeldorp met authentieke gele huisjes.

·       Kasteel Den Ast

·       Huisekoutermolen: één van de eerste windmolens in Vlaanderen.

 

Een rit met een 2cv, Dyane of Méhari cadeau doen?

Een verjaardag, jubileum, uit liefde of iets anders te vieren? Een 2pk huren, Dyane huren en/of Méhari huren? Schenk een originele cadeaubon! U kiest het bedrag, de gelukkige ontvanger kiest wanneer hij die wilt gebruiken! De gelukkige ontvanger kan dan met ons een afspraak maken om de cadeaubon te verzilveren en te gaan genieten met onze mooie 2pk’tjes.
De geschenkbonnen zijn steeds 1 jaar geldig, opgelet: niet inwisselbaar voor cash. Wij sturen je de cadeaubon op per mail (na ontvangst betaling) zodat je die zelf direct kan uitprinten. Ideaal als je jouwgeschenk direct wil geven! De cadeaubon kan u rechtstreeks per mail verzenden naar de begunstigde of zelf afdrukken. Je kan deze 24/07 bestellen en ontvangen.
Koop hier je cadeaubon.


Bezoek onze website voor meer info. 

Volg ons op Sociale Media

o  Instagram
o  Facebook
o  Pinterest

Lees ook:

Organiseer een event met een 2pk / Méhari 

- Escape - Formule

Om een 2pk te huren, Dyane te huren en/of Méhari te huren moet je helemaal geen redenen gaan zoeken. Een 2cv huren, Dyane huren of Méhari huren brengt altijd mensen samen, bvb. tijdens een toeristische rondrit met familie of vrienden, een weekendje weg, als bruidswagen, als cadeau voor geliefden, voor een foto reportages, uit nostalgie, een eyecatcher voor je (bedrijfs-)event of gewoon voor jezelf … maar altijd met dat gevoel van ongekend genot door de comfortabele veringen, het typische geluid van het motortje alsook het opendakje. 
Ontdek op ludieke wijze de Vlaamse Ardennen, we bieden je gratis een route erbij. Want het rijden in een Citroën 2cv, Citroën Dyane of Citroën Méhari is een belevenis op zich. Instappen en wegzakken in de comfortabele bankjes. Het ronken van de motor, het overhellen in de bochten, sturend met het grote stuur. Ik weet zeker dat je een glimlach niet kunt onderdrukken.
Proef de sfeer van vervlogen tijden met deze nostalgische wagens, in één van de mooiste streken van België. Rijd eens door één van de pittoreske dorpen, het glooiende landschap van de Vlaamse Ardennen, Zwalmstreek of Leiestreek.
Verander voor een dag uw levensstijl en relax… Of zoals de Fransen het zelf zeggen: “Ce n’est pas une Voiture, c’est un Art deVivre!” (het is geen een auto, het is een levensstijl). En dat is precies het gevoel dat we willen opwekken. Rijden met een 2pk, Dyane of Méhari is synoniem voor onthaasten. 

No items found.