August 3, 2022

De2Pktjes steunt de Horeca

De horecasector is zwaar getroffen, niet alleen door de eerste maar zeker door de tweede coronagolf. Financiële steunmaatregelen kunnen we niet geven maar reclame maken des te meer!

Daarom hebben wij tijdens de lockdown(s) onze extra tijd nuttig gebruikt en nagedacht hoe we de horeca in de Vlaamse Ardennen konden steunen.

Op onze website:

Op onze website verwijzen wij graag door naar verschillende horecazaken:

Logeren in de Vlaamse Ardennen

Authentieke cafés in de Vlaamse Ardennen

- Al onze toeristische autoroutes - Deze zijn gratis te uploaden voor iedereen

- Uitgebreide beschrijving per route - voorbeeld link

Bij aanvraag:

Bij elke aanvraag dat we ontvangen om een (of meerdere) 2cv te huren, Dyane huren of Méhari te huren sturen wij een link naar onze blog die we geschreven hebben over logeren in de Vlaamse Ardennen. Daar raden wij verschillende B&B's en/of vakantiehuizen aan. 

Je wilt onthaasten, een vakantie in eigen land, genieten met je gezin, vrienden of familie, een weekendje weg, … dit kan allemaal in de Vlaamse Ardennen. We hebben speciaal voor jullie een selectie gemaakt van leuke charmante logeeradresjes die in de nabijheid gelegen zijn van De2Pktjes. Een authentieke 2cv huren, dyane huren of Méhari huren kan bij De2Pk’tjes zodat je de Vlaamse Ardennen kan verkennen op een ludieke manier, zo is je staycation compleet.

Op de dag zelf:

We hebben onze routes allemaal gefinetuned zodat deze nu altijd langs enkele leuke horecazaken passeren waar je gezellig iets kan eten of drinken. Deze leuke adresjes, incl. link naar hun website hebben we toegevoegd bij de Toeristische autoroutes die gratis te downloaden zijn via onze website. In onze blog kan je ook een uitgebreider routeverslag lezen per route met vermelding van deze horecazaken. Aarzel niet en stop zeker om bij (minstens) één van deze horecazaken iets te consumeren als je een 2cv huurt; Dyane huurt en/of Méhari huurt. Een 2pk huren, Dyane huren en/of Méhari huren kan bij De2Pk’tjes.

De routes zijn voor iedereen gratis te downloaden, zelf als je geen 2pk huurt, Dyane huurt of Méhari huurt bij De2Pktjes. Uiteraard mag je steeds bij uw foto’s die je post op sociale media ons vermelden met #de2pktjes en/of @de2pktjes.

Voor of na:

Een week voor aanvang van de huur ontvangt iedereen per mail alle nuttige informatie betreffende de huur, ook dan sturen wij een extra blad mee waar we enkele horecazaken aanraden in de buurt van De2Pk’tjes. De dag is nog niet om, dus geniet nog even na met een hapje of drankje in één van deze horecazaken

 

We hopen dan ook dat de horeca zo spoedig mogelijk een veilige en goede heropstart heeft na Corona. Zeg nu zelf, het leven is toch veel mooier en leuker als we nu en dan iets kunnen nuttigen op een terrasje met het gezin, vrienden, familie, …  

Genieten van de mooie Vlaamse Ardennen in een nostalgisch 2pk’tje met nu en dan een(culinaire) tussenstop is zeker een aanrader. #steundehoreca  

Cheers,

 

Sam Mersseman

De2Pk’tjes.

Volg ons op Sociale Media

Instagram
Facebook  
Pinterest  

 

Lees ook:

Logeren in de Vlaamse Ardennen

Authentieke cafés in de Vlaamse Ardennen

Om een 2pk te huren, Dyane te huren en/of Méhari te huren moet je helemaal geen redenen gaan zoeken. Een 2cv huren, Dyane huren en/of Méhari huren brengt altijd mensen samen, bvb. tijdens een toeristische rondrit met familie of vrienden, een weekendje weg, als bruidswagen, als cadeau voor geliefden, voor een foto reportages, uit nostalgie, een eyecatcher voor je (bedrijfs-)event of gewoon voor jezelf …  maar altijd met dat gevoel van ongekend genot door de comfortabele veringen, het typische geluid van het motortje alsook het opendakje. 
Ontdek op ludieke wijze de Vlaamse Ardennen, we bieden je gratis een route erbij. Want het rijden in een Citroën 2cv, Citroën Dyane of Citroën Méhari is een belevenis op zich. Instappen en wegzakken in de comfortabele bankjes. Het ronken van de motor, het overhellen in de bochten, sturend met het grote stuur. Ik weet zeker dat je een glimlach niet kunt onderdrukken.
Proef de sfeer van vervlogen tijden met deze nostalgische wagens, in één van de mooiste streken van België. Rijd eens door één van de pittoreske dorpen, het glooiende landschap van de Vlaamse ArdennenZwalmstreek of Leiestreek.
Verander voor een dag uw levensstijl en relax… Of zoals de Fransen het zelf zeggen: “Ce n’est pas une Voiture, c’est un Art de Vivre!” (het is geen een auto, het is een levensstijl). En dat is precies het gevoel dat we willen opwekken. Rijden met een 2pk is synoniem voor onthaasten. 
No items found.