August 2, 2022

Voldoende gewandeld of gefietst?

Heb je al voldoende kilometers gewandeld of gefietst het laatste jaar en wil je eens iets anders doen? Neem je bubbel mee in een 2pk’tje, Dyane en/of Méhari en verken de Vlaamse Ardennen op een nostalgische wijze.

 

We hebben een 10 tal goed uitgewerkte routes die je GRATIS kan downloaden en volgen op je smartphone. Als je het iets avontuurlijker wilt kan je de kaartjes en routebeschrijving afdrukken en zo volgen.

 

Op alle routes passeer je verschillende authentieke (eet)cafés die wij aanbevelen. Indien je liever geniet van een picknick dan kan je deze in de ruime koffer van de 2pk plaatsen, ook een frigobox past er ook in, wij rijden niet naar Knokke. Een gewassen picknick dekentje geven we met heel veel plezier mee in onze 2pk'tjes! Uiteraard zijn er ook afhaalmogelijkheden langs de routes of kan je genieten van een lekker frietje.

 

De huurprijs is altijd per wagen en niet per persoon. De huurprijs voor een 2cv bedraagt € 125,00 voor ½ dag (09u – 13u of 14u-18u) incl. benzine, taksen, verzekering, etc. … Voor een ganse dag (09u30 – 17u30) betaal je €165,00 (prijs 2020). In een 2pk is er plaats voor 4 personen (incl. kinderen).  Als je een 2cv huurt, Dyane huurt of Méhari huurt voor 1 dag met 4 personen kost deze slechts +/-  €5,15 per persoon, per uur. Genot hoeft dus helemaal niet duur te zijn 😉.

 

Klik hier om een 2pk / 2 cv te huren, Dyane te huren of een Méhari te huren.

Een rit met een 2cv, Dyane of Méhari cadeau doen?

Een verjaardag, jubileum, uit liefde of iets anders te vieren? Een 2pk huren, Dyane huren en/of Méhari huren? Schenk een originele cadeaubon! U kiest het bedrag, de begunstigde kiest wanneer hij die wilt gebruiken! De ontvanger kan dan met ons een afspraak maken om de cadeaubon te verzilveren en te gaan genieten met onze mooie 2pk’tjes, Dyane en/of Méhari.

De geschenkbonnen zijn steeds 1 jaar geldig, opgelet: niet inwisselbaar voor cash. Wij sturen je de cadeaubon op per mail (na ontvangstbetaling) zodat je die zelf direct kan uitprinten. Ideaal als je jouw geschenk direct wil geven! De cadeaubon kan u rechtstreeks per mail verzenden naar de begunstigde of zelf afdrukken. Je kan deze 24/07 bestellen en ontvangen.

Koop hier je cadeaubon.

Volg ons op Sociale Media

Instagram
o  Facebook
o  Pinterest  

Lees ook:

Logeren in de Vlaamse Ardennen   

De mooiste autoroutes in de Vlaamse Ardennen

- Authentieke cafés in de Vlaamse Ardennen

 

Plan je een daguitstap met je gezin of vrienden? Een uitje met je ouders en/of grootouders? Je kan een daguitstap combineren met een brouwerijbezoek of een wandeling in de natuur, huur een 2cv, huur een Dyane of huur een Méhari en ontdek de Vlaamse Ardennen op een originele manier. Je kan er ook een meerdaagse van maken. Je kan een 2pk huren, Dyane huren of Méhari huren bij De2Pk’tjes te Kruisem, Kruisem is gelegen aan het begin van de Vlaamse Ardennen. Je kan reeds een 2cv huren, Dyane huren of Méhari huren vanaf een halve dag.

 

No items found.