August 2, 2022

Een 2cv huren, Dyane huren of Méhari huren?

Een 2pk huren; Dyane huren of Méhari staat garant voor een uniek avontuur. Alle 2pk'tjes en Dyane hebben altijd een dakje dat kan opgerold worden zodat de wagen in enkele seconden een zomers cabrio gevoel geeft. Een 2cv, Dyane of Méhari wekt bij jong en oud een gelukkig gevoel op waarbij de mensen spontaan beginnen te zwaaien of steken een duim omhoog. Wij bieden verschillende 2pk’tjes aan alsook een Dyane en een authentieke Méhari, maak je keuze en geniet van een fantastische trip. Als je iets speciaal wenst denken we graag met je mee. Je kan ook online een cadeaubon kopen. 

Hoe het begon ...

Na de aankoop van onze eerste rode 2pk, Roody (samentrekking van Rood en Road) was ik volledig betoverd door de eenvoud, het comfort, het rijgenot maar vooral door alle emoties die een 2cv bij jong en oud teweeg brengt, uit deze gedachte zijn De2Pk'tjes ontstaan in 2013.

Waarom een 2cv huren?

Om een 2pk te huren, Dyane te huren of Méhari te huren moet je helemaal geen redenen gaan zoeken. Een 2cv huren, Dyane huren of Méhari huren brengt altijd mensen samen, bvb. tijdens een toeristische rondrit met familie of vrienden, een weekendje weg, als bruidswagen, als cadeau voor geliefden, voor een foto reportages, uit nostalgie, een eyecatcher voor je (bedrijfs-)event of gewoon voor jezelf …  maar altijd met dat gevoel van ongekend genot door de comfortabele veringen, het typische geluid van het motortje alsook het open dakje. 

Ontdek op ludieke wijze de Vlaamse Ardennen, we bieden je gratis een route erbij. Want het rijden in een Citroën 2cv, Dyane of Méhari is een belevenis op zich. Instappen en wegzakken in de comfortabele bankjes. Het ronken van de motor, het overhellen in de bochten, sturend met het grote stuur. Ik weet zeker dat je een glimlach niet kunt onderdrukken.

Proef de sfeer van vervlogen tijden met deze nostalgische wagens, in één van de mooiste streken van België. Rijd eens door één van de pittoreske dorpen, het glooiende landschap van de Vlaamse Ardennen, Zwalmstreek of Leiestreek.

Verander voor een dag uw levensstijl en relax… Of zoals de Fransen het zelf zeggen: “Ce n’est pas une Voiture, c’est un Art de Vivre!” (het is geen een auto, het is een levensstijl). En dat is precies het gevoel dat we willen opwekken. Rijden met een 2pk, Dyane of Méhari is synoniem voor onthaasten.  

Een 2cv huren, Dyane huren of Méhari huren kan al vanaf ½ dag.

Je kunt één of meerdere van onze 2cv huren, Dyane huren of Méhari huren vanaf ½ dag. We hebben enkele toeristische routes uitgewerkt die je volledig gratis kan downloaden. Alle routes beginnen en eindigen bij De2Pk'tjes waardoor onze routes onderling combineerbaar zijn. Uiteraard zijn deze altijd vrijblijvend en mogen jullie zelf andere routes volgen. We kunnen ook routes maken op jullie wens. Zo ontdek je de mooiste plekken in de omgeving. Maar waarom niet eens op de ouderwetse manier en rij je de toeristische routes aan de hand van een afdrukte versie, een 2cv, Dyane en Méhari zijn immers oldtimers. Vind je het rijden in een 2pk, Dyane of Méhari al (ont)spannend genoeg kan je de routes ook digitaal meevolgen.

Een 2pk huren, Dyane huren of Méhari huren bij De2Pk’tjes kan al vanaf ½ dag maar uiteraard ook langer. Vraag via het contactformulier de beschikbaarheid aan. We sturen je dan zo spoedig mogelijk de beschikbaarheid, prijzen en details door.

Een 2pk huren, Dyane huren of Méhari huren voor meerdere dagen.

Wil je een 2pk huren, Dyane huren of Méhari huren voor meerdere dagen gekoppeld aan een leuke overnachting in een B&B? De2pk’tjes kan je verschillende B&B’s aanraden die dicht bij ons of langs onze gratis routes liggen, de Vlaamse Ardennen verkennen met een 2pk is zo perfect mogelijk. De2pk’tjes is HET adres in de Vlaamse Ardennen voor de 2cv verhuring. Laat ons weten wat je plannen zijn en we denken graag met je mee.

Een rit met een 2cv, Dyane of Méhari cadeau doen? 

Een verjaardag, jubileum, uit liefde of iets anders te vieren? Schenk een originele cadeaubon! U kiest het bedrag, de gelukkige ontvanger kiest wanneer hij die wilt gebruiken! De ontvanger kan dan met ons een afspraak maken om de cadeaubon te verzilveren en te gaan genieten met onze mooie 2pk’tjes.

De geschenkbonnen zijn steeds 1 jaar geldig, opgelet: niet inwisselbaar voor cash. Wij sturen je de geschenkbon op per mail (na ontvangst betaling) zodat je die zelf direct kan uitprinten. Ideaal als je jouw geschenk direct wil geven als je zou vergeten zijn om een cadeau te bestellen bvb! De cadeaubon kan u rechtstreeks per mail verzenden naar de begunstigde of zelf afdrukken. Je kan deze 24/07 bestellen en ontvangen.

Koop hier je cadeaubon.

Prachtige 2cv's & perfect onderhouden.

De2Pk’tjes verhuringen bestaan reeds sinds 2013.

Aan kwaliteit en service hechten wij erg veel belang. Onze ‘geitjes’ zijn allemaal roestvrij en staan ’s nachts altijd op stal. Check hier op onze site voor de verschillende versies.

Onze 2Pk'tjes genieten altijd van een onderhoud uitgevoerd door een professionele automonteur. De Citroën 2cv, Dyane of Méhari staan gekend voor hun degelijkheid maar het zijn en blijven oude wagens, een technisch mankement is niet onmogelijk. Indien dit zou voorvallen doen wij er alles aan om dit ter plaatse op te lossen of om een vervangwagen te brengen tijdens de verhuring in een straal van 30 km van bij De2Pk'tjes. De2Pk’tjes bespaart niet op onderhoud zodat jullie zorgeloos kunnen rondhuppelen in de Vlaamse Ardennen.

Ze zijn niet meer van de jongste & ze krijgen een goede verzorging, wij hopen dat jullie dit respecteren en de2pk’tjes netjes en in goede staat terugbrengen.

 

Ceci n’est pas uneVoiture … C’est un Art de Vivre.


Voor een 2cv / 2 pk te huren, Dyane te huren en/of Méhari te huren moet je helemaal geen redenen gaan zoeken. Een 2CV, Dyane of Méhari brengt altijd mensen samen, bvb. tijdens een toeristische rondrit met familie of vrienden, een weekendje weg, als bruidswagen, als cadeau voor geliefden, voor een foto reportages, uit nostalgie of gewoon voor jezelf …maar altijd met dat gevoel van ongekend genot door de comfortabele veringen, het typische geluid van het motortje alsook het open dakje. 

We bestickeren onze wagens NIET met reclame waardoor ze perfect kunnen dienen voor fotoreportages, ceremonies of dergelijke. 

Bezoek onze website voor meer info. 

Volg ons op Sociale Media

o  Instagram
o  Facebook
o  Pinterest

Lees ook:

- Een 2cv huren als trouwauto    

- De mooiste autoroutes in de Vlaamse Ardennen

No items found.