August 2, 2022

Een 2cv huren als trouwauto

Een 2pk huren, Dyane huren of een Méhari huren als trouwauto? Waarom niet… charmanter en knusser kan het bijna niet, genieten met een bijzondere trouwauto! Je kan ook meerdere 2pk’tjes huren als trouwstoet. Met een 2pk, Dyane en/of Méhari als bruidswagen maken jullie een verpletterende indruk bij jullie gasten! Gegarandeerd plezier op jullie romantische trouwdag! Er zijn verschillende versies van 2pk’tjes beschikbaar zodat er altijd wel een 2pk’tje, Dyane of Méhari als trouwauto bij jullie past.

Jullie mogen bij ons altijd zelf rijden! Je kan de 2pk ook de dag ervoor afhalen / de dag nadien terugbrengen of beiden, maar we bieden ook een breng en/of afhaalservice aan (max. 2 wagens). Vraag naar onze mogelijkheden.

2cv als trouwauto

Wist je dat een 2cv, Dyane of Méhari zeer is geschikt als trouwauto! Er is namelijk ruimte voor max. 4 personen en een grote trouwjurk is geen enkelprobleem, een 2cv, Dyane of Méhari heeft alle ruimte voor een man, een vrouw en de liefde voor elkaar. Bij mooi weer kunnen jullie het dakje oprollen en genieten van het cabriogevoel. Dit is ook erg charmant voor de trouwfoto’s. Maak een verpletterende indruk bij jullie gasten! Kijk welke 2pk er het beste bij jullie past.

Wij maken geen reclame op onze wagens waardoor ze perfect kunnen dienen voor de trouwfoto’s, fotoreportages, ceremonies of dergelijke.

 

›  Mogelijkheid tot zelf rijden.

›  Breng en/of afhaalservice op locatie (max. 2 wagens).

›  Geen reclame op de wagens.

›  Vervoer van max 4 personen (incl. bestuurder).

›  Vele mogelijkheden op maat van jullie noden.  

›  Cabrio dak kan dicht.

 

De 2pk’tjes eerst bezichtigen?

Uiteraard is het mogelijk om de2Pk’tjes eerst te bezichtigen voor je een 2cv huurt, Dyane huurt of Méhari huurt. Maak gerust een afspraak om De2Pk’tjes te komen bezichtigen via mail of via het contactformulier.

De 2pk trouwauto bezorgen op locatie

De2Pktjes kan de 2cv, Dyane of Méhari afleveren en weer ophalen met ons eigen autotransport op de afgesproken plaats mits een kleine toelage. De aflever- en ophaal locatie hoeft niet gelijk te zijn. Zo kun je een eigen trouwdag perfect zorgeloos organiseren.

 

Enkele mogelijkheden

Om jullie dag zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen bieden wij enkele mogelijkheden aan. De 2pk huren, Dyane huren en/of Méhari huren mag jullie geen zorgen opleveren.

Optie 1 - Een 2pk huren, Dyane huren of Méhari huren voor ½ of 1 dag.

Jullie of iemand van uw familie of vrienden komen de trouwauto zelf halen en terugbrengen.

Optie 2 - Een 2cv huren, Dyane huren of Méhari huren voor ½ of 1 dag met een +

Wij proberen een beetje van jullie zorgenweg te nemen door onze afhaal- en ophaalservice. We brengen en/of halen uw trouwwagen op de vooraf afgesproken locatie en uur. We vragen dan om een telefoonnummer van een contact persoon zodat deze de sleutel kan overhandigen. Vraag een offerte hiervoor aan.

›  Wij halen die trouwauto op aan de feestzaal, cheers!

Optie 3 – Een 2pk, Dyane huren of Méhari huren huren voor 24u

De avond voor het huwelijk komen jullie, familie of vrienden de 2pk / Dyane en/of Méhari bij ons afhalen. 24u later brengen jullie de trouwauto terug bij ons.  

›  Je moet er dan op de dag zelf niet meer aan denken.

›  Het proefritje is al achter de rug.

Optie 4 – Een 2pk huren, Dyane huren of Méhari huren voor 24u met een +

De avond voor het huwelijk komen jullie de 2pk / Méhari bij ons afhalen. 24u later komen wij de uw trouwauto ophalen op het afgesproken uur en locatie, bvb. net na de receptie aan de feestzaal. We vragen dan om een telefoonnummer van een contact persoon zodat deze de sleutel kan overhandigen. Vraag een offerte hiervoor aan.

›  Je moet er dan op de dag zelf niet meer aan denken.

›  Het proefritje is al achter de rug.

›  Wij halen die trouwauto op aan de feestzaal, cheers!

Optie 5 – Een 2cv huren, Dyane huren of Méhari huren voor een weekend

Jullie huren de trouwauto voor het weekend waardoor je de dag nadien nog kunt nahuppelen in alle rust en kunt nagenieten van je dag en trouwauto.

›  Je moet er dan op de dag zelf niet meer aan denken.

›  Het proefritje is al achter de rug.

›  Geniet de dag erna in alle rust van je trouwauto

Een rit met een 2cv cadeau doen?

Een verjaardag, jubileum, uit liefde of iets anders te vieren? Een 2pk huren / een Méhari huren? Schenk een originele cadeaubon! U kiest het bedrag, de gelukkige ontvanger kiest wanneer hij die wilt gebruiken! De gelukkige ontvanger kan dan met ons een afspraak maken om de cadeaubon te verzilveren en te gaan genieten met onze mooie 2pk’tjes, Dyane of Méhari.

De geschenkbonnen zijn steeds 1 jaar geldig, opgelet: niet inwisselbaar voor cash. Wij sturen je de cadeaubon op per mail (na ontvangst betaling) zodat je die zelf direct kan uitprinten. Ideaal als je jouw geschenk direct wil geven! De cadeaubon kan u rechtstreeks per mail verzenden naar de begunstigde of zelf afdrukken. Je kan deze 24/07 bestellen en ontvangen.

Koop hier je cadeaubon

 

Ceci n’est pas une Voiture … C’est un Art de Vivre.

Voor een 2cv / 2 pk te huren, Dyane te huren of Méhari te huren moet je helemaal geen redenen gaan zoeken. Een 2cv, Dyane of Méhari brengt altijd mensen samen, bvb. tijdens een toeristische rondrit met familie of vrienden, een weekendje weg, als bruidswagen, als cadeau voor geliefden, voor een foto reportages, uit nostalgie of gewoon voor jezelf …maar altijd met dat gevoel van ongekend genot door de comfortabele veringen, het typische geluid van het motortje alsook het open dakje. 

We bestickeren onze wagens NIET met reclame waardoor ze perfect kunnen dienen voor fotoreportages, ceremonies of dergelijke. Bezoek onze website om een 2cv te huren.

Volg ons op Sociale Media

Instagram
Facebook
Pinterest
No items found.