August 2, 2022

Coronaproof uitstapjes zijn best mogelijk

Natuurlijk geldt dat je een zorgvuldige afweging maakt als je besluit een uitje in Coronatijd te gaan maken. Maar ook met de huidige corona regels is er nog best veel mogelijk. Wil je er graag eens op uit met je gezin, zorg er dan voor dat je dit veilig kan doen en kies een plek waar het niet te druk is en met voldoende ruimte. Ontdek de natuur van de Vlaamse Ardennen met je gezin in een authentieke Citroën 2cv / Méhari. Altijd al eens in een oldtimer rond willen rijden? Bij De2Pk'tjes kan je een 2cv huren, Dyane huren of Méhari huren en genieten van een toeristische autorondrit in de Vlaamse Ardennen en dit volledig corona proof!

 

Staycation

Je moet het niet altijd ver zoeken of uren onderweg te zijn om een vakantiegevoel te hebben. Ook dichtbij kan je genieten van verborgen pareltjes, ontdek de Vlaamse Ardennen in een authentieke Citroën 2pk, Dyane of Méhari. Een 2cv huren Dyane huren of Méhari huren kan je doen bij De2Pktjes. Een staycation is de ideale manier om even te ontsnappen en te genieten van een corona proof uitstapje. Ontdek het “a l’aise” gevoel tijdens een rondrit met een authentieke Citroën 2cv, Dyane of Méhari in een prachtig groen landschap in het zuiden van Oost-Vlaanderen, nl. de Vlaamse Ardennen. Dankzij de vele pittoreske dorpjes, kronkelende wegen en verre uitzichten is het een ideaal scenario voor een corona proof uitje met het gezin.   

Ontdek de Vlaamse Ardennen met een 2pk’tje

Je kan een 2pk huren, Dyane huren of Méhari huren bij De2Pk’tjes vanaf ½ dag en een rondrit maken in de Vlaamse Ardennen. Wil je langer genieten kan je een 2cv huren, Dyane huren of Méhari huren voor 1 of meerdere dagen. We kunnen je steeds helpen met het zoeken naar een leuke B&B of vakantiewoning.

Picknick mee?

Picknick mee? Bij de huur van een 2pk’tje, Dyane of Méhari krijg je steeds een picknick dekentje mee zodat je in uw eigen bubbel corona veilig kan genieten. Langs de toeristische routes, die je gratis meekrijgt bij de huur van een 2cv, Dyane of Méhari, staan er op verschillende plaatsen picknickbankjes. Al onze toeristische routes gaan steeds via kleine landelijke baantjes waar je niet veel mensen of verkeer zal tegen komen.  

Een rondrit combineren met een gezonde wandeling?

Het is tevens ook mogelijk om de huur van een 2pk te combineren met een gezonde wandeling. In de Vlaamse Ardennen zijn verschillende bossen en natuurgebieden met wandelknooppunten. Indien je een 2cv huurt, Dyane huurt of Méhari huurt bij De2Pk'tjes krijg je de routes er gratis bij. We hebben een route uitgewerkt van 54 km naar het Muziekbos en een van 92km naar het natuurgebied Burreken. Indien je de 2cv huurt voor een ganse dag heb je voldoende tijd om de autoroute te combineren met een stevige en gezonde wandeling. Volledig corona proof!

 

Muziekbos

Je vertrekt van bij De2Pk'tjes via landelijke wegen richting het Muziekbos. Op het dorpsplein van Louise-Marie vertrekt onder andere een prachtige BOSWANDELING. We rijden o.a. via het Centrum Ronde van Vlaanderen, Eikenberg, Muziekbos, Louise-Marie, Gansenberg, Boigneberg, ... IDEAAL METKINDEREN. (Reistijd 1/2 dag, 54 km - in combinatie met boswandeling 1 dag).

Burreken

Je vertrekt bij De2Pk'tjes via landelijke wegenrichting het Burreken (km 65). Het NATUURGEBIED is één van de meest schilderachtige plekjes in de Vlaamse Ardennen. tip WANDELING: Eikelmuisroute (7 km) en/of Vuursalamanderroute (7.50 km). We rijden o.a. via Huisepontweg, Oude Kwaremont, Knokteberg, Ronde van Vlaanderenstraat, Paterberg, Kruisberg, Ganzenberg, Het Burreken, Leberg, Mullem, ... (Reistijd 1 dag - 92 km)

 

Een rit met een 2cv, Dyane of Méhari cadeau doen?

Een verjaardag, jubileum, uit liefde of iets anders te vieren? Een 2pk huren, Dyane huren of Méhari huren? Schenk een originele cadeaubon! U kiest het bedrag, de gelukkige kiest wanneer hij die wilt gebruiken! De ontvanger kan dan met ons een afspraak maken om de cadeaubon te verzilveren en te gaan genieten met onze mooie 2pk’tjes.

De geschenkbonnen zijn steeds 1 jaar geldig, opgelet: niet inwisselbaar voor cash. Wij sturen je de cadeaubon op per mail (na ontvangst betaling) zodat je die zelf direct kan uitprinten. Ideaal als je jouw geschenk direct wil geven! De cadeaubon kan u rechtstreeks per mail verzenden naar de begunstigde of zelf afdrukken. Je kan deze 24/07 bestellen en ontvangen.

Koop hier je cadeaubon.

 

Ceci n’est pas uneVoiture … C’est un Art de Vivre.Voor een 2cv / 2 pk te huren, Dyane te huren of een Méhari te huren moet je helemaal geen redenen gaan zoeken. Een 2CV, Dyane en Méhari brengt altijd mensen samen, bvb. tijdens een toeristische rondrit met familie of vrienden, een weekendje weg, als bruidswagen, als cadeau voor geliefden, voor een foto reportages, uit nostalgie of gewoon voor jezelf …maar altijd met dat gevoel van ongekend genot door de comfortabele veringen, het typische geluid van het motortje alsook het open dakje. 

We bestickeren onze wagens NIET met reclame waardoor ze perfect kunnen dienen voor fotoreportages, ceremonies of dergelijke. 

Bezoek onze website voor meer inlichtingen.

Volg ons op Sociale Media

 Instagram
o  Facebook
o  Pinterest

Lees ook:

- Logeren in de Vlaamse Ardennen

No items found.